Η φιλοξενία ενός ιστοτόπου αποτελεί σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι για την ομαλή λειτουργία του. Εκτός από τις ενέργειες που πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια κατασκευής μιας ιστοσελίδας ή ενός e-shop, έτσι ώστε να βελτιώσουμε την ταχύτητα φόρτωσης (optimize), εξίσου σημαντική είναι και η αξιοπιστία και η ταχύτητα που μας προσφέρει ένας Server φιλοξενίας.

Μπορεί να έχουμε δημιουργήσει την πιο γρήγορη ιστοσελίδα, αλλά o Server φιλοξενίας να μην είναι αξιόπιστος, με αποτέλεσμα η ιστοσελίδα μας να αργεί να φορτώσει ή να εμφανίζει σφάλματα και ο επισκέπτης να αποχωρεί.

Στην Nodus χρησιμοποιούμε αξιόπιστους Server τελευταίας τεχνολογίας για την φιλοξενία ιστοτόπων και των γενικότερων διαδικτυακών εφαρμογών, αποφεύγοντας οικονομικά πακέτα φιλοξενίας τα οποία δεν προσφέρουν τις εγγυήσεις σε ταχύτητα, τεχνική υποστήριξη, ομαλή λειτουργία των email και μηδενικού downtime.

Οι Server μας χαρακτηρίζονται από την ταύχτητα φόρτωσης, τον διαμοιρασμό των δεδομένων καθώς και το μηδενικό downtime (99,9%).

Φιλοξενία ιστοσελίδων & e-shop (Hosting)

Παρέχουμε ευέλικτα πακέτα φιλοξενίας ανάλογα με τις ανάγκες και το μέγεθος (χώρο σε MB ή GB) της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού καταστήματος σας.

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε πλήρως την μεταφορά της ιστοσελίδας σας (migration) από το πακέτο φιλοξενίας που χρησιμοποιείτε στους δικούς μας Server.

Κατοχύρωση ονόματος (Domain name)

Aναλαμβάνουμε την κατοχύρωση ονόματος (domain name) καθώς και την ανανέωση αυτού κάθε ένα ή δύο έτη αναλόγως την κατάληξη του (.gr, .com, .net, .eu κτλ.).

Επιπλέον, προσφέρουμε την δυνατότητα μεταφοράς του domain name σε δικό μας καταχωρητή ονομάτων, εφόσον ήδη έχετε κατοχυρώσει κάποιο domain name.

Τεχνική Υποστήριξη

Eκτός από την φιλοξενία παρέχουμε την τεχνική υποστήριξη της ιστοσελίδας ή του e-shop σας, για τυχόν νέες προσθήκες ή αλλαγές καθώς και εγγύηση καλής και αδιάκοπτης λειτουργίας. Δείτε περισσότερα εδώ.

Θέλετε να αναλάβουμε την φιλοξενία της ιστοσελίδας ή του e-shop σας;