Το λογότυπο αποτελεί την ταυτότητα της επιχείρησης και τον βασικότερο παράγοντα αναγνωρισιμότητας και της τοποθέτησης της στην αγορά. Είναι πολύ σημαντικό, ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησης, να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στον σχεδιασμό ενός μοναδικού λογοτύπου, το οποίο θα αποτελέσει βασικό συστατικό για την ενίσχυση του brand της.

Ο σχεδιασμός ενός λογοτύπου πρέπει να χαρακτηρίζεται από μοναδικότητα, να μένει εύκολα στη μνήμη των πελατών και να παραπέμπει στο αντικείμενο της επιχείρησης.

Για ένα πετυχημένο αποτέλεσμα προχωράμε σε συγκεκριμένη μελέτη των χαρακτηριστικών και του κλάδου δραστηριοποίησης της επιχείρησης έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε την μοναδικότητα του και να ταυτιστούμε με τους σκοπούς της.

Σχεδιασμός Λογοτύπου

Με βάση τα ζητούμενα της επιχείρησης αλλά και οπτικό υλικό που θα συγκεντρώσουμε από αυτήν θα μας δώσουν την πρώτη ιδέα έτσι ώστε να ξεκινήσουμε τον σχεδιασμό του λογότυπου της.

Εφόσον ξεκινήσουμε την δημιουργία του σε πρώτο στάδιο παραδίδουμε 2 – 3 προσχέδια και μετέπειτα προχωράμε στην τελική μας επιλογή.

Κάνοντας τις κατάλληλες αλλαγές και διορθώσεις, πάντα σε συννενόηση με την επιχείρηση, παραδίδουμε το τελικό αποτέλεσμα.

Το τελικό αρχείο παραδίδεται σε υψηλή ανάλυση (μορφή PDF ή AI) και είναι έτοιμο προς χρήση είτε για την μετέπειτα δημιουργία της εταιρικής ταυτότητας είτε για ψηφιακή χρήση (ιστοσελίδα, προωθητικές ενέργειες στα social media κτλ.).

Εταιρική Ταυτότητα

Εφόσον έχουμε δημιουργήσει το λογότυπο, το οποίο και αποτελεί και τον πυρήνα των υπόλοιπων γραφιστικών ενεργειών μπορούμε να προχωρήσουμε στην δημιουργία της εταιρικής ταυτότητας.

Μπορούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες όσον αφορά την εταιρική ταυτότητα παρέχοντας:

Επαγγελματική Κάρτα
Folder
Επιστολόχαρτο
Φάκελος αλληλογραφίας
Μπλοκ σημειώσεων
Φύλλα εκτύπωσης
Φυλλάδιο brochure εταιρικής παρουσίασης

Επιπλέον μπορούμε να σχεδιάσουμε για εσάς:

Πινακίδα
Αφίσα για event
Banner για προωθητικές ενέργειες
Flyer
Κατάλογοι menu
Συσκευασία Προϊόντος

Τα ανωτέρω γραφιστικά μπορούν να σχεδιαστούν, κατόπιν συννενόησης, σε οποιοδήποτε μέγεθος επιθυμείτε (Α3, Α4, Α5 κτλ.).

Τα τελικά αρχεία παραδίδονται σε υψηλή ανάλυση (μορφή PDF ή AI) και είναι έτοιμα προς εκτύπωση.

Σχετικά με το λογότυπο και την εταιρική ταυτότητα

Εκτός από τον σχεδιασμό λογοτύπου και εταιρικής ταυτότητας αναλαμβάνουμε την:

Κατασκευή Ιστοσελίδας
Κατασκευή E-shop
Φιλοξενία (Hosting)
Προώθηση στη Google & στα Social Media

Θέλετε να αναλάβουμε την δημιουργία των γραφιστικών της επιχείρησης σας;

Θέλετε να αναλάβουμε την δημιουργία των γραφιστικών της επιχείρησης σας;